ExpireGuard Button ExpireGuard

Christian är en av våra duktiga säljare som har fördjupat sig i kvalitet/miljö/arbetsmiljö och är ofta ute hos våra kunder och tar del av deras verksamhet för att på bästa sätt kunna hjälpa till med att uppmärksamma och förebygga kemiska risker.

 

”Jag heter Christian Gelinder och bor i Norrköping. Jag började arbeta på MCS den 1 april i år men har flera års erfarenhet av produkterna i min tidigare tjänst.

Jag har jobbat som utesäljare mot industrin i många år och upptäckte rätt fort att det jag brinner för är arbetsmiljö och personligt skydd. Och då framförallt på arbetsplatser med kemiska risker. Med detta intresse så föll det sig naturligt att fördjupa mig i kvalitet/miljö/arbetsmiljö och skyddsronder blev en naturlig del av min vardag. Jag trivs bäst ute hos kund där man får ta del av verksamhet och kunna hjälpa till med detta arbete. Mina uppgifter på MCS är försäljning och marknad och därför finner ni mig ofta på mässor runt om i landet och ute hos er kunder.”