ExpireGuard Button ExpireGuard

Jeg heter Esben Solberg er vel det som Svenskene kaller «en Norbagge» og drevet lenge på som Sikkerhetsrådgiver innen kjemikaliebransjen med håndtering av farlige stoffer.

Medical Care System AB ble introdusert for meg for mange år siden og jeg fikk kontakt med Hans Gøran som var grunder av Medical Care System AB, han besøkte Norge og vi var innom flere bedrifter der han holdt svært gode faglige forelesninger omkring kjemikalierisk og førstehjelp. Interessen for produkter og løsninger som kan høyne sikkerhet og være til nytte for personell under arbeid med farlige stoffer har fulgt med meg videre i mitt arbeid.

 

Jeg har erfarte på nært hold at uhell med etsende og irriterende kjemikalier som kun ble behandlet med passivt vann ofte krevde ytterligere behandling på sykehus og den forulykkede kunne oppleve smerter av skade under behandling, og lang restitusjon.

Der Diphoterine ble tatt i bruk og valgt som den primære førstehjelpen ble det merkbart mindre skadeomfang og lite behov for videre behandling etter kontroll hos lege. Operatører som kom i direkte kontakt med etsende og irriterende kjemikalier bekreftet også hurtig smertelindring.

Den aktive virkningen med Diphoterine skyllevæske som også dekontaminerer og isolerer etsende og irriterende kjemikaliesubstanser var overbevisende.

Opp igjennom årene og ved passende anledninger anbefalte jeg derfor klienter å vurdere Medical Care sine nød-skylle løsninger der det var farer for termiske og kjemiske uhell i driften deres.

 

Ved årskifte 2019/2020 fikk jeg igjen god kontakt med MCS AB nye eiere, jeg fikk tilbud å bli med på Prevor/MCS spesialutbildning. Dette var ett lykketreff for det var planlagt og tid for MCS AB å ekspandere med eget søsterforetak i Norge.

 

Nå skal jeg fremover være engasjert i Norge med Medical Care System MCS AS som nå er stiftet og ser frem til å bli bedre kjent med kollegaer og være en del av faglig sterkt miljø i ChemGuard-Gruppen / Medical Care System i de Nordiske land.

Jeg vil være operativ i hele Norge, med base og lager i Bergen. 

Du treffer meg på telefon +47 98298189 og epost esben.solberg@medicalcare.se