hjältar första hjälpen sjukvård kemi olycka kemiska olyckor ögonskölj absorbent

Klicka här för att komma till PDF-dokumentet

 

[break]

Om Medical Care System MCS AB

Varje år råkar ett stort antal människor ut för olyckor där kemikalier orsakar svåra och bestående skador på ögon och hud. Utöver personligt lidande, kostar dessa olyckor stora belopp för samhället. De kan även leda till livslånga handikapp. Många av dessa olyckor kan undvikas helt med hjälp av kunskap och en tydligare bild av riskerna. I andra fall kunde skadorna ha mildrats och till och med eliminerats med hjälp av snabb behandling och rätt skyddsprodukter.
Med mer än 30-år i branschen har vi hunnit skaffa oss en stor erfarenhet och förståelse för riskerna med kemiska och termiska olyckor och hur vi bäst kan skydda oss mot dem. Vårt djupa samarbete med såväl Industrin som myndigheter och Sjukvården har skapat ett förtroende för oss som vi är mycket måna om att vårda och utveckla ytterligare.

[break]

Anställningen

Du kommer in i en fungerande verksamhet där du blir en i teamet med fokus på att ta hand om både befintliga och nya kunder.
Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat; försäljning, genomföranden av utbildningar och deltagande i mässor på den Nordiska marknaden med Sverige i fokus. Vi behöver säljare till våra kontor i Sörmland, Västra Götaland och Skåne.
Du kommer ha det övergripande ansvaret för kontakten med kunder, nya som befintliga, samt bokningar av kundbesök.
Vi har kunder i hela Norden, vilket innebär tjänsteresor med en eller flera övernattningar. Dessa tjänsteresor planeras av dig med god framförhållning.

[break]

Din profil

  • Du är en engagerad, självgående och drivande person som gillar att hålla kontakten och relationen med kunden i fokus.
  • Du är intresserad av nya utmaningar, hitta lösningar för kunden, samtidigt är du lyhörd inför dennes önskningar.
  • Du behärskar det svenska språket och även det engelska i både tal och skrift. Meriterande är om du behärskar Nordiska språk.
  • Det är en fördel om du har erfarenhet från industri eller sjukvård.
  • Krav på körkort.
  • Lätt för att ta kontakt med människor.
  •  

[break]

Lön

Du blir erbjuden en lön som motsvarar dina kvalifikationer, bestående av fast lön, pension och försäkring. Du tilldelas även en tjänstebil, dator och telefon.

[break]

Ansökan

Om detta låter som något för dig och har lust att bli en del av vårt fantastiska team med unika produkter som räddar liv, syn och minskar lidande, skicka då in en ansökan till: markus.wahren@medicalcare.se

[break]
För mer info:
Anders Åbrink, +46 (0)70-631 82 19

Markus Wahren, +46 (0)70-523 40 41

 

Klicka här eller på bilden för att komma till PDF-dokumentet