ExpireGuard Button ExpireGuard

DAP-verkstad för påfyllning samt utbyten

            Medical Care Systems lager

Vi på Medical Care System är oerhört stolta över det arbete vi åstadkommit under de senaste åren. På arbetsplatser där man hanterar aggressiva kemikalier har vi med våra utbildningar och produkter förhindrat många skador och lidande. Vi vill nu lyfta fram vår fantastiska personal på våra sociala plattformar och har därför bett dem att skriva några rader om sig själva, vårt arbete eller något annat de finner intressant. Vi hoppas att ni tycker detta är en fin idé som ger er en inblick i vår vardag på Medical Care System. Denna vecka berättar Tomas Brolin om sig själv samt hans ansvarsområden på Medical Care System:

 

”Jag heter Tomas Brolin bor i Flen och har arbetat på Medical Care System i 7år. Mina huvudsakliga arbetsuppgifter är Ansvarig Produktion, Administrera order samt ta hand om Kvalitetssystemet.

 

Det som har hänt under dom 7 år jag har arbetat på MCS är att omsättningen har fördubblats vilket naturligtvis har ökat belastningen i Produktion. Men vi har bra rutiner för hur en arbetsvecka ska vara upplagd vilket gör att vi känner oss trygga i det vi håller på med.

 

Så här ser en arbetsvecka ut:

Måndag: Packning av order.

Tisdag: Kontrollera ankommande gods, Packning av order.

Onsdag: Leverera order till kund, Produktion.

Torsdag: Inventera, Beställa, Produktion.

Fredag: Produktion, Packning av order.

 

Utöver det har vi löpande uppgifter som:

  • DAP utbyten, registrering.
  • Arbete i Renrum.
  • Orderhantering.
  • Följesedlar.
  • Hantering felaktigt gods.
  • Beställningar av material och produkter.

 

Jag trivs väldigt bra och arbetet är omväxlande.”

 

Renrum

Produktion

 

Kök/fikarum

Orderhantering