ExpireGuard Button ExpireGuard

SOPHIA ODRE
Marknad / Försäljning
Tel: 073-578 15 33
sophia.odre@medicalcare.se

 

”Jag heter Sophia Odre och jag började på Medical Care System i början av december förra året. Tidigare har jag jobbat ett bra tag inom återvinningsindustrin som säljare. Jag ser mitt byte av industri som att jag byter från att hjälpa till att rädda miljön till att hjälpa till med att rädda liv.

 

Jag är en optimistisk person som tycker om att hjälpa kunderna att lösa problem som de kan ha. Det som är roligast med jobbet som säljare är när jag får komma till kundernas verksamhet och lära mig mer om hur deras vardag fungerar och sedan se om jag kan hjälpa till med att förbättra den.

 

Ni kan träffa mig antingen via att ni kontaktar oss och bokar ett besök eller en utbildning, eller också på någon av de mässor som jag kommer att närvara vid.

 

Det känns helt fantastiskt att jobba på Medical Care System; dels på grund av de produkter vi har som är något som de flesta inom industrin bör ha koll på och införa på sina arbetsplatser, dels på grund av det glada gäng som jag nu blivit en del av.

 

Vi ses 😊”

 

Varmt välkommen Sophia!